×

Change Language

×
×

Tilitoimisto Vahtivuori

Monipuoliset taloushallinnon ja verotuksen asiantuntijapalvelut sekä yritysneuvontapalvelut.

Veroasiantuntemus

Autamme verosuunnittelussa, niin että yrityksen ja yrittäjän verotus huomioidaan kokonaisuutena. Avainasemassa on omistajan palkkatulon ja yrityksestä saatavan pääomatulon optimointi. Asiantuntevan verosuunnittelun avulla vältyt turhalta veronmaksulta.

Projektien taloushallinto, maksatushakemukset ja raportointi

Hyödynnätkö tuotekehityksessä tai liiketoimintasi kehittämisessä avustuksia? Tiedätkö mitkä kustannukset ovat rahoittajan hyväksymiä ja miten raportoida niin, että tilitykset hyväksytään?

Hoidamme projektien taloushallinnon, raportoinnin ja maksatushakemukset tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Meillä on usean vuoden kokemus projektien taloushallinnosta, rahoitushakemuksista, kustannustilityksistä ja -raportoinneista erityyppisille rahoittajille. Huolehdimme vaivattomasti myös kustannustilitysten tilintarkastukset yhteistyöverkostomme kautta.

Asiantuntijapalvelut

Palvelut aloittavalle yrittäjälle

Konsultoimme yhtiömuodon valinnassa ja teemme kanssasi yrityksen perustamisasiakirjat. Saat myös neuvoja liiketoiminnan käynnistämiseen ja yritysjuridiikkaan, kuten rahoitusvaihtoehtoihin ja työnantajana toimimiseen. Samalla sovimme minkälainen palvelukokonaisuus sopii sinun yrityksellesi!

Yritysneuvontapalvelut kasvuyrityksille ja muutostilanteissa

Olemme kumppaninasi yrityksen muutostilanteissa ja kasvupolulla.

Teemme yritystoiminnastasi kartoituksen ja annamme ohjausta ja sparrausta kannattavuuden parantamiseen ja yritystoiminnan kehittämiseen.

Meiltä saat asiantuntijapalvelut yhtiömuodon muutoksissa, yritysjärjestelyissä ja omistajanvaihdoksissa. Tilitoimistollamme on ulkopuolisista asiantuntijoista koostuva verkosto, joten järjestämme tarvittaessa käyttöösi toimeksiannon vaatimat erityisasiantuntijat. Teemme yhteistyötä mm. tilintarkastusyhteisöjen ja lakiasiantuntijoiden kanssa.

 

 

Yhteystiedot

Kauppakeskus Mylläri

Ylämyllyntie,
80400 Liperi

Y-tunnus 2851362-5
 

Seuraa meitä